Mobiele Torenkranen

De mobiele torenkraan is een mooi concept voor de wat kleiner begaanbare plekken waar een grotere reikwijdte moet worden behaald, met een gemiddelde hijscapaciteit denkend aan 3,5 ton.

Mobiele torenkranen verhuren wij van 33 t/m 60 meter gieklengte.

Dit type kranen word voornamelijk veel toegepast wanneer men dicht op een huis, gebouw of object moet staan, en op het dak of achter het object een grote afstand moet kunnen bereiken.

Hierbij kunt u bijv. denken aan een aanbouw aan het huis, een tuinverbouwing of bijvoorbeeld een dakkapel aan de achterzijde van de woning, doordat de machinist zich op hoogte in de cabine bevind heeft hij altijd het perfecte overzicht over de situatie.

Ook voor het plaatsen van staalconstructie, luchtbehandelingskasten op een dak of vloerelementen zijn dit type kranen ideaal.


De kranen van 33 tot en met 40 meter giek worden vaak ingezet bij de kleinere klussen evt. ook bij de particulier, de kranen met een gieklengte van 40 tot 60 meter worden meestal ingezet op de specialistische klussen denkend aan het plaatsen van bouwmateriaal bij grotere gebouwen.

Op de maximale reikwijdte van deze type kranen (33 tot 60 meter) zit de capaciteit meestal rond de 1800 kg.

 

Mobiele Telescoopkranen

Mobiele telescoopkranen zijn te verkrijgen in diverse capaciteiten.

Beginnend bij 35 ton en momenteel is het zwaarste model 1200 ton.

Wij verhuren voornamelijk in de capaciteiten van 35 t/m 100 ton.

Het voordeel van een mobiele telescoopkraan is de zwaardere hijscapaciteit, en de grote hoogte die bereikt kan worden d.m.v. het opbouwen van een hulpgiek.

De kranen in het kleinere segment van 35 t/m 50 ton worden voornamelijk veel toegepast in het plaatsen van bijvoorbeeld glas, een dakkapel, gevelstenen of andere lichtere hijsklussen.

Kranen in het zwaardere segment van 60 t/m 100 ton worden veel toegepast in het plaatsen van bijv. betonelementen, grotere constructies, machinedelen of evt. vloerplaten.

Voor het huren van telescoopkranen uit het kleine en zwaardere segment bent u bij ons op het juiste adres.

 

 

 

 

 

 

    

24 UUR SERVICE